JUL
26

bioritm Free Horoscope

zodiacal horoscope taurus zodiacal horoscope aries zodiacal horoscope gemeni zodiacal horoscope cancer zodiacal horoscope leo zodiacal horoscope virgo zodiacal horoscope libra zodiacal horoscope scorpio zodiacal horoscope sagittarius zodiacal horoscope capricorn zodiacal horoscope aquarius zodiacal horoscope pisces

Calculeazati Bioritmul


Introdu data Nasterii


vom calcula bioritmul pentru data

 

Ce este Bioritm?

    Bioritmul este - Ritmul activitatii organismului datorat particularitatilor biologice individual.

 • bioritm intelectual
 • bioritm emotional
 • bioritm fizic

Ce trebuie de cunoscut despre bioritm?

    Foarte multi oameni isi planifica viata in functie de acesta ( bioritm ). De exemplu, iti poti evita anumite conflicte atunci cand curba emotionala este in scadere, sau poti sustine anumite examene atunci cand curba intelectuala este in crestere, ori daca ai o competitie sportiva vei sti in ce stare te afli din punct de vedere fizic.


    Este considerat de catre foarte multa lume chiar mai bun de cat un horoscop.


    Teoria bioritmurilor consta in cicluri periodice, de natura biologica, care influenteaza viata unei persoane. Aceste cicluri care se repeta ritmic. Se pot face previziuni ale momentelor de varf si de colaps ale ciclurilor biologice ale unei persoane. 
Ciclul Fizic este marcat in in diagrama noastra cu culoarea rosie, acest ciclu este cel mai scurt dintre cele trei cicluri primare ale bioritmului si dureaza 23 de zile.

In prima perioada (primele 11,5 zile) nivelul energiei dvs este ridicat - este indicat ca in aceasta perioada sa va ocupati de acele activitati care necesita mult efort fizic.In perioada urmatoare organismul dvs trebuie sa-si reincarce bateriile, sa se odihneasca deci, prin urmare puteti lasa activitatile ce nu necesita efort fizic pentru aceasta perioada.Chiar si rezistenta la boli este in mod normal mai buna in aceasta perioada.

Cand curba ciclului fizic se afla in preajma liniei mediane, sunteti mai vulnerabil din punct de vedere fizic,avand o stare generala de dezechilibru.

In perioada in care acest ciclu al bioritmului este sub linia mediana, avand o valoare negativa, este momentul sa va odihniti pentru refacere.
Ciclul Emotional este marcat in in diagrama noastra cu culoarea verde, ciclul emotional al bioritmului dureaza 28 de zile.

Ciclul emotional se mai cheama si "ritmul sufletului", acesta influenteaza : sensibilitatea, tandreatea, creativitatea si starea de moment.

In primele 14 zile sunteti pe partea pozitiva, astfel socializati cu usurinta cu cei din jurul dumneavoastra si sunteti foarte creativ. Atunci cand linia va trece in partea negativa a graficului ( sub linia mediana ) veti fi inpulsiv si va veti simti dezorientat. In aceasta perioada decizile luate de dumneavoastra vor fi privite de cei din jur ca fiind fara sens. Partea de jos a graficului reprezinta evoluarea spre o usoara depresie.

Partea pozitiva a graficului - in partea pozitiva a graficului sunteti foarte deschisi cu cei din jur si starea dumneavoastra este in general una pozitiva, este posibil sa simtiti nevoia de tanderete.

Partea negativa a graficului - in partea negativa a graficului va veti simti mohorat sau negativist. Aceasta parte negativa poate afecta si vaiata de cuplu, relatia dumneavoastra cu partenerul este afecatata datorita starii dumneavoastra sufletesti.

Mediana graficului, care este numita si perioada de tranzitie, sunteti dispusi sa exprimati schimbari bruste ale starii sufletesti sau putei reactiona inpulsiv.
Ciclul Intelectual este marcat in in diagrama noastra cu culoarea albastra, ciclul intelectual al bioritmului dureaza 33 de zile.

Curba ciclului fizic poarta numele de Teltscher, dupa numele doctorului Teltscher, acesta fiind cel care a descoperito.

Ciclul fizic ne prezinta abilitatile intelectuale. La mijlocul ciclului, dupa 16,5 zile, se pot instala stari de confuzie, lipsa concentrarii si dificultati in luarea unei decizii - ar fi de recomandat ca luarea unei decizii foarte importante sau a unei negocieri sa fie amanata.

In partea pozitiva a graficului, puteti conta pe abilitatile dumneavoastra intelectuale.

In perioada de tranzitie ( atunci cand linia graficului este in preajma linii mediane), s-ar putea sa aveti lipsa de concentrare sau sa trageti concluzii eronate. Este inticat ca in aceasta perioada sa nu luati decizii importante, acestea va pot afecta. Cel mai bine este sa le amanati pentru alta data.

In perioada negativa (sub linia mediana) a graficului nu va simtiti in forma din punct de veder mental, puterea dvs de concentrare are de suferit, iar recomandarea este sa va axati mai mult pe latura fizica a activitatilor decat pe cea intelectuala, pe cat posibil.
zodiacal horoscope taurus zodiacal horoscope aries zodiacal horoscope gemeni zodiacal horoscope cancer zodiacal horoscope leo zodiacal horoscope virgo zodiacal horoscope libra zodiacal horoscope scorpio zodiacal horoscope sagittarius zodiacal horoscope capricorn zodiacal horoscope aquarius zodiacal horoscope pisces
Horoscop 2010. Horoscop zilnic, horoscop azi, zodii, astrologie, zodiacul european, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, capricorn, varsator, balanta, sagetator, pesti
DEC
24

First Page 4U

These Applications are maded by Sergiu Gordienco Vasile

Projects in progress

 • Ask & Answer APP - ( testing.. )
 • Social Project: - ( in construction )
  • CVs DataBase
  • Jobs Database
  • Messages, Agenda, Friends, Small SDK for Game building an Share
 • Online Drawing App - ( partial, on stage, browser compatibility updates for HTML5.. )
  • supports layers, masks, and layes grouping ( testing... )
  • drawing in Multiple formats ( base is Vector Type )
  • exporting in JPG, PNG, SVG, BMP, GIF.. etc ( done )
  • libraries for shema buildin.. ( updating content.. adding items.. )
 • Online Realtime strategy ( .. confidential.. )
  • updating image libraries... ( in progress )
  • updating translations...
  • updating notifiers
  • updating schemas
 • Auto configurable LAMP ( ready, private )
 • Server Stats based on Apache an System Logs ( ready, private )
 • DDOS protection module ( ready, private )

For contribution contact me at astraluxkl@gmail.com

DEC
31
Info
The Code Of this site is Copyrighted © and Registered ®. The owner of code of this System is "Sergiu Gordienco Vasile", the rights are protected by Law. If you are interested by this, contact him on astraluxkl@gmail.com or send SMS on: (+373) 78310479
We are glad to discuss your purpose sincerely GenerationUnion Support Team astraluxkl2@gmail.com.